grotere winde: toepassingen, bijwerkingen, interacties en waarschuwingen

Bearbind, Bear’s-Bind, Haagwinde, Correhuela burgemeester, Devil’s Vine, Grote Liseron, Haagwinde, Hedge Convolvulus, Hedge Lily, Lady’s Nightcap, Liseron des Bois, Liseron des Haies, Night Cap Old Man’s, Rutland Beauty.

Greater winde is een plant. De poedervorm wortel en de hele bloeiende plant worden gebruikt om medicijnen te maken; Ondanks de bezorgdheid over de veiligheid, mensen nemen meer winde voor de behandeling van koorts, urinewegproblemen, en constipatie, en voor het verhogen van de productie van gal.

Mensen proberen grotere bindweed als een laxeermiddel om constipatie te verlichten, omdat het stoffen die ontlasting kunnen verzachten en te verhogen gut spiercontracties bevat. Deze effecten helpen bewegen ontlasting door het spijsverteringskanaal. Het is niet bekend hoe groter winde zou kunnen werken als een geneesmiddel voor andere aandoeningen.

Onvoldoende bewijs fo; Koorts; Urinewegen problemen; Constipatie; Het verhogen van de productie van gal; Andere condities. Meer bewijs is nodig om de effectiviteit van grotere bindweed cijfer voor dit gebruik.

Greater winde kan onveilig zijn als gevolg van de sterke laxerende werking. Grote hoeveelheden kan leiden tot maagpijn; Speciale voorzorgsmaatregelen en waarschuwingen: Zwangerschap en borstvoeding -feeding: Het zou onveilig te groter winde als u zwanger bent of borstvoeding -feeding zijn. Het kan als sterk laxeermiddel, en dit zou schadelijk zijn; Maagpijn of intestinale aandoeningen zoals obstructie, appendicitis, colitis, ziekte van Crohn of prikkelbare darmsyndroom (IBS). Heb grotere winde niet gebruiken als u een van deze voorwaarden. Het is een sterk laxerend en kan uw toestand nog erger te maken.

Greater winde is een vorm van laxeermiddel genoemd een stimulerend laxeermiddel. Stimulerende laxeermiddelen kan kalium te verlagen in het lichaam. Laag kaliumgehalte kan het risico op bijwerkingen van digoxine (Lanoxin) te verhogen.

Greater winde kan werken als een laxeermiddel. Bij sommige mensen kan een grotere winde diarree veroorzaken. Diarree kan de effecten van warfarine en het risico van bloeden. Als u warfarine neemt niet om grote hoeveelheden van meer winde nemen.

Greater winde is een laxeermiddel. Sommige laxeermiddelen kunnen kalium in het lichaam verlagen. “Water pillen” kan ook kalium verminderen in het lichaam. Het nemen van een grotere winde samen met “water pillen” misschien kalium te verlagen in het lichaam te veel; Sommige “water pillen” die kalium kan afnemen onder chloorthiazide (Diuril), chlorthalidone (Thalitone), furosemide (Lasix), hydrochlorothiazide (HCTZ, HydroDIURIL, Microzide), en anderen.

De geschikte dosis van meer winde afhankelijk van verschillende factoren zoals leeftijd van de gebruiker, gezondheid, en verscheidene andere voorwaarden. Op dit moment is er niet voldoende wetenschappelijke informatie om een ​​passende reeks doses te bepalen voor een grotere winde. Houd in gedachten dat natuurlijke producten zijn niet altijd per definitie veilig en doseringen kunnen belangrijk zijn. Zorg ervoor dat u relevante aanwijzingen op te volgen op de etiketten en uw apotheker of arts of andere zorgverlener te raadplegen voordat u.

Referenties

BRUNETON J. Farmacognosie, Fytochemie, geneeskrachtige planten. Paris: Lavoisier Publishing, 1995.

Natural Medicines Comprehensive Database versie voor consumenten. zie Natural Medicines Comprehensive Database Professional Version. ÂTherapeutic Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, vitamine C, Depressie