grote weegbree: toepassingen, bijwerkingen, interacties en waarschuwingen

Gemeenschappelijke weegbree, Erva-De-Orelha, General weegbree, Grote weegbree, Grote weegbree, LlantÃn, Plantago asiatica, Plantago major, Plantago Mayor, Weegbree, Weegbree een boeket, Weegbree Commun, Weegbree à Feuilles Larges, Weegbree Majeur, Weegbree ..; Bekijk alle Namen Gemeenschappelijke weegbree, Erva-De-Orelha, General weegbree, Grote weegbree, Grote weegbree, LlantÃn, Plantago asiatica, Plantago major, Plantago Mayor, Weegbree, Weegbree een boeket, Weegbree Commun, Weegbree à Feuilles Larges, Weegbree Majeur, Weegbree des Oiseaux, Tanchagem; Hide Namen

Grote weegbree is een plant. De bladeren en zaden worden gebruikt om medicijnen te maken. Zorg dat er geen grote weegbree met buckhorn weegbree, waterweegbree, of andere soortgelijke klinkende geneesmiddelen verwarren; Grote weegbree wordt gebruikt voor blaasontsteking, bronchitis, verkoudheid, en geïrriteerd of bloeden aambeien. Het wordt ook gebruikt om ziektekiemen te doden en zwelling; Sommigen toepassing grote weegbree direct op het getroffen gebied van huidaandoeningen of oogirritatie.

Grote weegbree bevat stoffen die kunnen helpen de pijn en zwelling (ontsteking) te verlagen, verminderen slijm (slijm) productie, en een open luchtwegen. Het zou ook kunnen bacteriën en schimmels doodt.

Onvoldoende bewijs fo; Verkoudheid. Vroege onderzoek suggereert dat het nemen van grote weegbree kan helpen de symptomen van de verkoudheid te verminderen; Lopende (chronische) bronchitis. Het ontwikkelen van bewijs suggereert dat het nemen van grote weegbree kan helpen bij de behandeling van chronische bronchitis; Blaasontstekingen; Aambeien; Huidaandoeningen, wanneer toegepast op de huid; Oogirritatie na aanbrengen in het oog; Andere condities. Meer bewijs nodig om de effectiviteit van grote weegbree cijfer voor dit gebruik.

Grote weegbree lijkt veilig te zijn bij inname via de mond door de meeste volwassenen. Maar het kan een aantal bijwerkingen zoals diarree en een lage bloeddruk veroorzaken; Het zou onveilig te grote weegbree van toepassing op de huid. Het kan allergische huidreacties veroorzaken; Speciale voorzorgsmaatregelen en waarschuwingen: Zwangerschap en borstvoeding -feeding: Het is onveilig grote weegbree gebruiken als u zwanger bent. Grote weegbree kan invloed hebben op de baarmoeder en zou de kans op een miskraam vergroten; Er is onvoldoende bekend over de veiligheid van het gebruik van grote weegbree als u borstvoeding -feeding. Blijf op de veilige kant en gebruik te voorkomen; Melon allergie: Mensen die allergisch zijn voor meloenen wellicht ook allergisch zijn voor grote weegbree zijn. Vermijd het gebruik als u dit soort allergie; Weegbree allergie: Vermijd het gebruik van grote weegbree als je allergisch bent voor een lid van de weegbree familie zijn.

Grote weegbree bevat grote hoeveelheden vitamine K. Vitamine K wordt gebruikt door het lichaam om bloed te stollen. Warfarine (Coumadin) wordt gebruikt om de bloedstolling te vertragen. Door te helpen het bloedstolsel, zou grote weegbree de effectiviteit van warfarine (Coumadin) te verlagen. Zorg ervoor dat u hebt uw bloed regelmatig gecontroleerd. De dosering van uw warfarine (Coumadin) zou moeten worden gewijzigd.

De geschikte dosering van grote weegbree afhankelijk van verschillende factoren zoals leeftijd van de gebruiker, gezondheid, en verscheidene andere voorwaarden. Op dit moment is er niet voldoende wetenschappelijke informatie om een ​​passende reeks doses te bepalen voor de grote weegbree. Houd in gedachten dat natuurlijke producten zijn niet altijd per definitie veilig en doseringen kunnen belangrijk zijn. Zorg ervoor dat u relevante aanwijzingen op te volgen op de etiketten en uw apotheker of arts of andere zorgverlener te raadplegen voordat u.

Referenties

Garcia Ortiz JC, Cosmes Martin P, Lopez-Asunsolo A. Melon gevoeligheid aandelen allergenen met Plantago en graspollen. Allergie 199; 50: 269-73.

Holetz FB, Pessini GL, Sanches NR, et al. Screening van een aantal planten die in de Braziliaanse volksgeneeskunde voor de behandeling van infectieziekten. Mem Inst Oswaldo Cruz 200; 97: 1027-1031.

Natural Medicines Comprehensive Database versie voor consumenten. zie Natural Medicines Comprehensive Database Professional Version. ÂTherapeutic Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, vitamine C, Depressie