griep complicaties: hartproblemen, oren of sinus infecties, en nog veel meer

Zelfs als je meestal gezond bent, kan de griep je knock uw voeten voor dagen – zelfs weken.

Uw schoolgaande kind wakker snotteren, hoesten en kreunen dat hij gewoon niet goed genoeg om naar school te gaan voelen. Zou het een koud? De griep? Of, zelfs de gevreesde Mexicaanse griep? Als ouder, hoe moet je reageren? Soms, het is duidelijk dat uw kind symptomen van verkoudheid of griep symptomen en moet worden genomen naar de dokter. Andere tijden, ziekte bij kinderen is niet zo gemakkelijk te achterhalen. Uw kind kan niet zo ziek kijken naar jou. Dus voordat je opwarmen van de kippensoep en bel je baas, je misschien …

Maar als je weet wat de symptomen zijn en hoe om voorzorgsmaatregelen te nemen, kunt u deze problemen te voorkomen en gezond te blijven.

Het is een zeer besmettelijke ziekte die wordt veroorzaakt door het influenzavirus. Mensen hebben de neiging om het vaakst te vangen in de herfst en winter. Het komt op een snelle en sterke, verspreid door uw bovenste luchtwegen en soms invasie uw longen.

Je mag hebben

Zij omvatten virale of bacteriële longontsteking, dehydratatie en oorinfecties en sinus infecties, vooral bij kinderen. De griep kan verergeren de lange termijn medische aandoeningen, zoals congestief hartfalen, astma of diabetes.

Je zou ook spierontsteking (myositis), problemen met het centrale zenuwstelsel, en hartproblemen zoals hartaanvallen, ontsteking van het orgel (myocarditis), en ontsteking van de sac rond het (pericarditis).

Het kan gebeuren wanneer de griep virus komt uw longen of wanneer u een bacteriële infectie te krijgen in de loop van de ziekte. Longontsteking kan je behoorlijk ziek te maken en kunt u sturen naar het ziekenhuis.

Het kan rillingen, koorts, pijn op de borst, en zweten. Je zou een hoest met groene of bloederig slijm hebben. Je kon een snellere hartslag opmerken, en je lippen en nagels kan een blauwachtige tint hebben als gevolg van een gebrek aan zuurstof. Andere symptomen zijn onder meer kortademigheid en scherpe pijn in de borst bij een diep adem te halen. Senioren kunnen alleen merken een pijn in de buik.