gonorroe-examens en tests

Diagnose van gonorroe is voorzien van een medische voorgeschiedenis en een lichamelijk onderzoek. Uw arts kan u de volgende vragen stellen.

Gonorroe verschillende tests kunnen worden gebruikt voor het detecteren of een infectie bevestigen. Uw arts zal een monster van lichaamsvloeistof of urine te verzamelen om te worden getest op gonorroe bacteriën (Neisseria gonorrhoeae). De meeste proeven leveren resultaten binnen een paar dagen.

Andere seksueel overdraagbare infecties kunnen aanwezig zijn met een gonorroe-infectie. Uw arts kan aanbevelen voor het testen

In de Verenigde Staten, moet uw arts om de toestand gezondheid afdeling dat je gonorroe melden.

Denk je dat je zijn blootgesteld aan een seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s)? Hoe weet je dat? Heeft uw partner u vertellen; Wat zijn je symptomen; Heeft u ontslag? Als je afscheiding uit uw vagina of penis, is het belangrijk om het even welke geur of kleur mee; Heeft u zweren in uw genitale gebied of ergens anders op je lichaam; Heeft u plasklachten, waaronder vaak moeten plassen, brandend of stekend gevoel bij het plassen of urineren in kleine hoeveelheden; Heeft u ongewone buik of pijn in het bekken?

Een vrouw kan een bekken-examen hebben; Een man kan een genitale examen om te zoeken naar tekenen van urethritis en epididymitis hebben; U kunt een urinetest voor gonorroe hebben.

Chlamydia, een bacteriële infectie van de urethra bij mannen, en de urethra, de cervix of de bovenste reproductieve organen (of alle drie) bij vrouwen. Tot 40% van de mensen die gonorroe hebben ook chlamydia. ; Syfilis, een bacteriële infectie, waarbij de meest voorkomende symptoom is een pijnloze zweer genoemd chancre (zeg “STEEL-ER”) die zich ontwikkelt op de genitaliën; Hepatitis B is een virale infectie die er voor zorgt dat de lever opgezwollen en inschrijving (ontstoken) worden; Humaan immunodeficiëntievirus (HIV), het virus dat het immuunsysteem, waardoor het moeilijk is voor het lichaam om te vechten tegen infecties en sommige ziekten.