glaucoom-medicatie

Recept geneesmiddelen om de oogdruk (intraoculaire druk of IOD) verlagen worden gebruikt voor alle soorten van glaucoom te behandelen. Ze werken hetzij door de hoeveelheid vloeistof (kamerwater) die door het oog of door de hoeveelheid vloeistof die afvoeren uit het oog. Deze geneesmiddelen kunnen worden toegediend als oogdruppels, pillen, in vloeibare vorm via de mond of via een ader (in noodsituaties). Meestal worden eerst oogdruppels gebruikt.

Beta-blokkers (zoals Betagan, Betimol, Ocupress en Timoptic); Adrenerge agonisten (zoals Alphagan en ALPHAGAN); Koolzuuranhydraseremmers (zoals Azopt, Diamox en TRUSOPT); Hyperosmotics (zoals Osmitrol).

Anticholinergica (zoals Isopto Carpine, Phospholine en Pilopine); Adrenerge agonisten (zoals Alphagan en ALPHAGAN); Prostaglandine-analogen (zoals Lumigan, Travatan en Xalatan).

Blake Mycoskie eerste glimp van de wereldwijde armoede, terwijl een deelnemer op CBS’s The Amazing Race, zoomen rond de wereld in 2002 met zijn zus, Paige, (ze finishte als derde op de reality spelshow). Maar het was niet tot een vakantie naar Argentini├ź in 2006 dat de Texaan werd geraakt met de noodzaak om iets aan te doen; Een korte vrijwilliger onderneming, reizen van dorp tot dorp om uitdelen geschonken schoenen aan kinderen op blote voeten, stak een brand in het hart Mycoskie’s. Hij legt uit in zijn nieuwe boek, Start Something …

Bij glaucoom reeds visie verlies heeft veroorzaakt, kan verder verlies van het gezichtsvermogen optreden, zelfs nadat de druk in het oog wordt verlaagd tot het normale bereik met medicijnen. Praat met uw arts over de doelen van de behandeling, hoe lang het geneesmiddel zal worden berecht, en de mogelijke bijwerkingen. geneesmiddelen oog kan de symptomen door het hele lichaam veroorzaken.

U zult de follow-up bezoeken met uw arts nodig hebt om erachter te komen of uw geneesmiddel evenals naar behoren werkt. U kunt ook eventuele bijwerkingen of problemen geneeskunde schema te bespreken.

In de meeste gevallen moet de geneesmiddelen voor de behandeling van glaucoom dagelijks worden voortgezet voor de rest van je leven.

Geneesmiddelen die de hoeveelheid vloeistof geproduceerd door het oog te verlagen omvatten

Geneesmiddelen die de hoeveelheid vocht die drains uit het oog zijn onder andere te verhogen

Sommige geneesmiddelen hebben twee verschillende geneesmiddelen gemengd in een fles.

Gebruik je glaucoom medicijnen zoals voorgeschreven door uw arts. Als u herinneringen nodig hebt voor het gebruik van uw medicijnen, gebruiken wekkers of horloges, notities op spiegels of tabellen, en andere signalen. Met behulp van de geneeskunde als voorschrijven; Leer hoe u oogdruppels gebruiken. Dit kan helpen bijwerkingen te verminderen. Als u bijwerkingen van uw glaucoom geneesmiddel opmerkt, raadpleeg dan uw arts. Uw geneesmiddel moet mogelijk worden veranderd; Als je met gesloten hoek glaucoom of u risico loopt voor het, contact op met een arts voordat u een over-the-counter geneesmiddelen. Je zult moeten geneesmiddelen die verbreden (verwijden) de leerling, zoals antihistaminica en reisziekte medicijnen te voorkomen; Zorg ervoor dat alle artsen weten dat u glaucoom. Vertel uw oogspecialist wat andere receptplichtige geneesmiddelen die u gebruikt; Leer kostenbesparende tips voor glaucoom. Gebruik bijvoorbeeld een afgemeten dosis dispenser; Draag een portemonnee kaart of andere identificatie die bepaalt dat u glaucoom. De kaart moet een lijst van alle geneesmiddelen die u gebruikt, met inbegrip van glaucoom medicijnen.