gezonde luchthaven eten keuzes

Door Keri Glassman, MS, RD, CDN

Lang vervlogen zijn de dagen dat een zakje zoute nootjes en een minuscuul zakje pretzels waren uw voorzieningen (die moest worden gerantsoeneerd, voorzichtig) tijdens een lange reisdag. Luchthavens hebben meer van een plek om te genieten in plaats van honger, soms zelfs het geven mall food courts een run voor hun geld te worden. Of u nu in een volledig op 50-yard dash of heb je een vertraging lang genoeg om een ​​heel seizoen van de 24 te kijken, zijn er geen excuses meer om slecht te eten in luchthavens. Ik beloof je, ik reis voor werk veel – en met mijn kinderen een goede hoeveelheid, ook – en ik weet dat je in en uit een luchthaven te krijgen, niet alleen zonder dat vraatzucht volledig over te nemen, maar eigenlijk het maken van enkele pretty darn goed keuzes. Maak uw veiligheidsgordels: Hier zijn enkele van mijn favoriete luchthaven picks voor snelle energie verhoogt en vol, die voldoet aan maaltijden.

In een ideale wereld, ik heb een maaltijd voordat ik vertrekken naar de luchthaven. Op die manier, de hoeveelheid voedsel die ik nodig heb om te eten op de luchthaven en / of in het vliegtuig is beperkt. Ik probeer genoeg snacks pakken om mini maaltijden (gotta plan voor vertragingen op de baan) te maken. Havermout gegarneerd met noten en lijnzaad anyone?

Wat ik breng

Wat ik kopen

Pak je weinig go-to voedsel, jagen een paar meer en kopen (of meenemen) een grote fles water. (Hydratatie is de sleutel, en die wil wachten op de stewardess om u een andere kleine cupful brengen.) En, als je een paar minuten, terwijl u wacht aan boord, doe een set van triceps dips op de stoel. Ik zweer het, ik dit doen en zelfs niet te veel gekke looks te krijgen. Veilig en gezond reizen, vrienden!

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …