gezonde brood machine recepten

Sommige mensen houden om brood te kneden. Misschien is het ontspant hen of helpt hen uit te werken frustraties. Het brood machine is het perfecte apparaat voor alle anderen – wie houdt van de geur en smaak van vers gebakken brood en broodjes, maar hebben niet de noodzaak om te kneden.

De dag bracht ik mijn huis jaar broodmachine geleden was de dag dat ik afscheid van de hele “mengen, kneden, eerst stijgende” ceremonie van brood bakken. Ik zal eerlijk tegen je zijn, maar – ik ben niet gek over het plein broden gebakken in de broodmachine. Dat is waarom ik ben een “deeg cyclus” soort gal. Op deze manier heb je het beste van beide werelden. U krijgt om het mengen te slaan, kneden en de eerste stijgende, ja. Maar dan moet je over te nemen en vorm je brood of broodjes, laat ze stijgen in de buurt van uw voorverwarmen oven en bak ze op de ouderwetse manier.

Het deeg cyclus betekent dat de broodmachine kan het meeste werk voor u doen, zelfs als je het maken van pizza korst, rollen, of baguettes. Wanneer u op de “deeg cycle” knop, de machine stopt het proces na de eerste stijgende dus je kunt het deeg te vormen. Het stijgt dan in haar nieuwe vorm voor ongeveer 45 minuten, en dan is het in de oven.

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Kip, chocolade, salades, desserts, soep