genetica van colorectale kanker (pdqто): genetica [] -ongeveer dit pdq samenvatting

Doel van deze samenvatting

kankerpreventie is actie ondernomen om de kans op het krijgen van kanker te verlagen. Door het voorkomen van kanker, is het aantal nieuwe gevallen van kanker in een groep of populatie verlaagd. Hopelijk zal deze het aantal sterfgevallen als gevolg van kanker te verlagen; Om te voorkomen dat nieuwe kankergevallen starten, kijk wetenschappers van risicofactoren en beschermende factoren. Iets dat je kans op het ontwikkelen van kanker toeneemt heet een kanker risicofactor, iets dat je kans op het ontwikkelen van kanker vermindert heet een kanker beschermend …

Recensenten en Updates

Dit overzicht wordt regelmatig herzien en zo nodig bijgewerkt door de PDQ Cancer Genetics Editorial Board, die redactioneel onafhankelijk van het National Cancer Institute (). De samenvatting geeft een onafhankelijk overzicht van de literatuur en geen beleidsverklaring van of de National Institutes of Health (NIH) te vertegenwoordigen.

Bestuursleden beoordeling onlangs gepubliceerde artikelen per maand om te bepalen of een artikel moet

Wijzigingen in de samenvattingen worden gemaakt door middel van een consensus proces waarin leden van de Raad evalueren de kracht van het bewijs in de gepubliceerde artikelen en te bepalen hoe het artikel moet worden opgenomen in de samenvatting.

De lead beoordelaars voor Genetica van colorectale kanker zijn

Eventuele opmerkingen of vragen over de summiere inhoud moet door middel van de website Contact Formulier Cancer.gov worden ingediend. Niet contact op met de individuele bestuursleden met vragen of opmerkingen over de samenvattingen. bestuursleden zullen niet reageren op individuele vragen.