genetica van borst- en eierstokkanker (pdq®): genetica [] -Krijg meer informatie van

-4- KANKER

Online chatten

De ‘s LiveHelp® online chat-service biedt internetgebruikers de mogelijkheid om online te chatten met een informatiespecialist. De dienst is beschikbaar 8:00-23:00 Eastern time, maandag tot en met vrijdag. Informatie Specialisten kunnen helpen bij internetgebruikers informatie vinden over websites en vragen over kanker te beantwoorden.

Schrijf ons

Voor meer informatie van de, schrijf dan naar dit adres

Doorzoek de website

De website biedt online toegang tot informatie over kanker, klinische proeven, en andere websites en organisaties die ondersteuning en middelen voor kankerpatiënten en hun families te bieden. Om makkelijk te zoeken, gebruikt u het zoekvak in de rechterbovenhoek van elke webpagina. De resultaten voor een breed scala van zoektermen zal een lijst van “Best Bets,” redactioneel gekozen webpagina’s die het meest nauw verwant zijn aan de ingevoerde zoekterm bevatten.

Er zijn ook tal van andere plaatsen om materialen en informatie over de behandeling en diensten van kanker te krijgen. Ziekenhuizen in uw omgeving kunnen informatie over lokale en regionale instanties die informatie over de financiën, vervoer van en naar de behandeling, het ontvangen van zorg thuis, en het omgaan met problemen in verband met de behandeling van kanker te hebben.

Vind Publicaties

Het heeft boekjes en andere materialen voor patiënten, gezondheidswerkers en het publiek. Deze publicaties bespreken soorten kanker, behandelmethoden kanker, omgaan met kanker en klinische proeven. Sommige publicaties geven informatie over tests voor kanker, kanker oorzaken en preventie, kanker statistieken, en onderzoeksactiviteiten. materialen over deze en andere onderwerpen kunnen online besteld worden of direct afgedrukt vanuit de Publications Locator. Deze materialen kunnen ook worden besteld via de telefoon vanuit het Cancer Information Service gratis op 1-800-4-KANKER (1-800-422-6237).

: 2014/10/02

Deze informatie wordt geproduceerd en door de Nationa; Cance; Institute (). De informatie in dit onderwerp kan zijn veranderd sinds het werd geschreven. Voor de meest actuele informatie, contact opnemen met de Nationa; Cance; Institute via het internet website op http: /; cancer.gov of bel 1-800-4-KANKER.

 Public Information van het National Cancer Institute