fruitsalade magic

Zelfs als je niet gek op fruit, die het scala aan kleuren, texturen en smaken een fruitsalade aanbiedingen kunnen weerstaan? Als je fruit zitten in een kom of in de koelkast hebt, neem vijf minuten om te zetten in fruitsalade. Het is als bij toverslag – uw familie en bezoekers zullen plotseling de vrucht onweerstaanbaar, en het zal verdwijnen voor uw ogen.

Sommige fruitsalades doen smaken beter dan anderen, echter. Stel je een salade gemaakt met ingeblikte perziken, abrikozen, en mandarijnen – die allemaal dezelfde kleuren en texturen. Stel je dan een salade gemaakt met heldere, scherpe appel; stevige rode druiven of blueberrie; aardbei halve; en plakjes banaan of mango. Deze salade biedt een assortiment van kleuren en texturen – en dus veel aantrekkelijker.

Hier zijn een paar andere dingen in gedachten te houden bij het maken van fruitsalade magic

Fruit geeft ons allerlei voedingsstoffen, van mineralen zoals kalium aan anti-oxidant vitamines zoals vitamine A en C, maar niet te spreken van honderden fytochemicaliën. Om een ​​beperking van het speelveld, hier zijn enkele van de top vruchten bronnen van drie krachtige vitaminen.

Vitamine A (denk geel / oranje vruchten)

Vitamine C (denk oranje en rode vruchten)

Foliumzuur (denk oranje en rode vruchten)

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Kip, chocolade, salades, desserts, soep