Franse vrouwen niet krijgen vet dieet beoordeling

Een dieet dat wijn, chocolade en kaas beveelt – en geen calorieën tellen? Oui, zegt Mireille Guiliano, auteur van de Franse vrouwen niet dik worden: The Secret of Eating for Pleasure.

Haar recept voor succes van het gewichtsverlies

Je zult doorlopen vier fasen op dit dieet

Voor de eerste 2 dagen van dit dieet, ga je op een semi-fast, het eten van alleen leek soep en het drinken van veel water.

Daarna, groenten, vis, fruit, en nog meer water toe te voegen u.

Gedurende het dieet, Guiliano raadt het eten van een breed scala aan verse, seizoensgebonden ingrediënten met veel goede specerijen en kruiden.

Guiliano raadt het eten van twee porties per dag van yoghurt, een Franse favoriet.

U kunt wijn of champagne, maar geen drank te hebben. Sweets zijn OK in kleine hoeveelheden.

Hier is een voorbeeld van een veer menu du jour

Meer dagelijks monsters beschikbaar zijn online of in het boek.

Er zijn geen verboden voedsel in dit dieet. Als je eenmaal gewend bent aan uw nieuwe manier van eten, zult u in staat om voedsel zoals chocolade, wijn en kaas met geen schuld hebben. Om uw taille trimmen, moet u langzaam te beteugelen uw voedsel porties.

Een beloning om hulp te krijgen door middel van de week? Guiliano suggereert een wekelijkse ” rustdag ” wanneer u kunt genieten van een “beschaafde” deel van sommige van uw favoriete aflaten.

Guiliano zegt haar preisoep – een cruciaal onderdeel van dit dieet – heeft “magische kwaliteiten” om gewicht te verliezen. (Er is geen bewijs dat, hoewel.) Ze stelt ook voor het hebben van een beetje chocolade. Maar natuurlijk kun je niet overboord te gaan op dat.

Na 3 maanden van het vasthouden aan de formule Guiliano’s, uw nieuwe gewoonten moet worden ingesteld – je bent klaar om de Franse levensstijl. Dit dieet kan te simplistisch voor u zijn als u veel gewicht te verliezen.

Beperkingen: om een ​​vliegende start dit dieet, zul je alleen preisoep te eten voor de eerste 48 uur, het drinken om de 2-3 uur. Voor de smaak, kunt u seizoen licht met zout en peper, en je kunt zo veel water drinken als u wilt. Het dieet maakt meer voedingsmiddelen later.

Koken en winkelen: De meeste recepten zijn vrij eenvoudig, met minder dan 10 ingrediënten. Kooktijden worden niet vermeld met de recepten. Guiliano raadt winkelen bij markten in plaats van supermarkten in het seizoen ingrediënten te vinden. In de Verenigde Staten u zou kunnen gaan om een ​​boerenmarkt.

Verpakte maaltijden of voedingsmiddelen: Geen vereist.

Oefening: Aanbevolen, maar er is geen noodzaak om uren in de sportschool met dit dieet. Wandelen en licht gewichtheffen zijn prima.

Mensen met uiteenlopende dieetwensen en smaken goed kunnen doen op dit dieet.

Vegetarisch of veganistisch: Je moet een aantal van de recepten in het boek te veranderen.

Gluten-vrij: Dit dieet is niet gluten verbieden. Je moet in staat zijn aan te passen aan een glutenvrij dieet, maar je zult moeten voedseletiketten zorgvuldig te controleren.

Als u diabetes, hoge bloeddruk, of andere voorwaarden hebben, in overleg met uw arts.

Kosten: Geen buiten je boodschappen. Maar fris en lokaal voedsel kan duurder zijn.

Ondersteuning: U kunt dit dieet in je eentje te doen. De officiële website van het dieet heeft een community, als je wilt om te verbinden met andere mensen op dit plan.

Werkt het?

Absoluut, kleine veranderingen is een dieet aanpak die heeft bewezen succes op lange termijn oplevert. Maar dit plan is niet onderzocht, noch is het ondersteund met wetenschappelijk onderzoek naar een aantal van de beweringen in het boek, zoals de magie van prei soep of een vliegende start met het vasten te ondersteunen.

Als u het uitgangspunt van het boek te nemen – om te eten alleen heerlijk eten van zeer hoge kwaliteit, in kleine porties, langzaam en aandachtig – je kunt afvallen. Langzaam eten helpt u weg te duwen van de tafel, omdat je hersenen het signaal van volheid zal ontvangen. Het maken van kleine veranderingen in uw eetgewoonten en het krijgen van regelmatige fysieke activiteit, zoals wandelen, zijn de geheimen om succesvol levenslange gewichtsbeheersing.

Is het goed voor bepaalde voorwaarden?

Iedere keer als je gewicht te verliezen, zelfs zo weinig als 5%, zult u uw gezondheid te verbeteren door het verlagen van cholesterol en bloeddruk, en het verbeteren van de bloedsuikerspiegel controle.

Deze positieve benadering van gewicht onder controle is goed voor de meeste mensen die willen om hun gezondheid te verbeteren en gewicht te verliezen.

Maar omdat er geen eten is off-limits en er is geen fatale maaltijd plan, het kan niet de juiste voeding voor mensen die diabetes, hoge bloeddruk, of hart-en vaatziekten, of voor mensen die behoefte hebben aan bepaalde voedingsstoffen te beperken, zoals natrium .

Neem contact op met uw arts om ervoor te zorgen dat dit niet-dieet plan voor u geschikt is.

Het laatste woord

Franse vrouwen niet dik worden is geladen met parels van wijsheid die u kunnen helpen zich meer bewust over eten en tevreden zijn met minder eten zonder het gevoel beroofd.

De aanpak zal aanspreken als je niet wilt geen voedsel zetten off-limits, en je wilt niet om calorieën te tellen.

Het is niet voor u als u meer structuur wilt. Het boek is meer een inspirerende gids dan een dieet.

BRONNEN

Guiliano, M. Franse vrouwen niet dik worden, Knopf Books, 2005.

FrenchWomenDontGetFat.

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …