foetaal alcohol spectrum stoornis: tekenen zijn dat uw kind moet worden geëvalueerd – topic overzicht

Hoewel je het risico nadelige gevolgen voor uw foetus als u alcohol drinkt terwijl je zwanger bent, de effecten variëren van licht tot ernstig. Het is van belang te hebben of het vinden van een arts met wie je openlijk over uw alcohol drinkgewoonten tijdens de zwangerschap kan praten. Praat met uw arts over alle zorgen die u hebt over uw kind wordt beïnvloed door foetaal alcohol spectrum stoornis (FASD).

De effecten van alcohol op een foetus, hoe meer kans ernstiger zijn als je zwaar gedronken terwijl je zwanger was. (Dit betekent dat met 5 of meer drankjes op een gelegenheid.) Ernstige problemen die worden veroorzaakt door blootstelling aan alcohol worden genoemd foetaal alcoholsyndroom (FAS). Als u een voorgeschiedenis van zwaar drinken tijdens de zwangerschap, moet een grondige evaluatie van de ontwikkelings uw baby worden gedaan wanneer hij of zij is ongeveer 18 maanden oud. Zij moeten onder andere gehoor, spraak en taal testen.

Heeft de onderscheidende gelaatstrekken van FASD. Deze functies omvatten een klein gezicht, smalle oog openingen, een korte wipneus, en een afgeplatte groef tussen de neus en de bovenlip. Deze functies worden meestal niet opgemerkt totdat een kind is 2 tot 3 jaar oud; Is het niet groeien en ontwikkelen zoals verwacht. Bijvoorbeeld, kan uw kind ontwikkelingsstoornissen vertragingen, zoals het gebruik van minder dan verwacht woorden voor zijn of haar leeftijd hebben. Of hij kan veel kleiner dan andere kinderen van dezelfde leeftijd; Is het hebben van problemen met het leren van en de omgang met anderen. Een grondige evaluatie uit te sluiten andere aandoeningen die kunnen worden veroorzaakt de problemen moet worden gedaan voordat de foetale blootstelling aan alcohol kan worden bevestigd als de oorzaak van de problemen van uw kind.