erachter te komen of je zelfvertrouwen

Women’s Health Trends

Als je hoog zelfvertrouwen hebt, zul je het eens met de volgende stellingen

Klinkt dit als jij? Als sommige van de items in deze checklist klinken als jij, dat is goed … je bent het ontwikkelen van zelfvertrouwen! Vergeet niet om jezelf elke dag te vertellen dat je een capabele persoon! Als dit niet helemaal klinkt alsof je, klik dan hier om te zien of u weinig zelfvertrouwen hebben.

Door Sari HarrarThe kleine dingen die je kunt met de rechtermuisknop nu op te lossen om je lichaam gezond en gelukkig op de lange termijn te houden.

 Publieke Informatie van de Amerikaanse Department of Health and Human Services

Stuur uzelf een link naar de app te downloaden.

Ik sta te popelen om nieuwe dingen te leren; Ik ben trots op het doen van een goede baan en omdat het een aardig persoon; Ik kan de kritiek verwerken zonder al te emotioneel; Ik weet wat dingen waar ik goed in ben, en die ik niet; Het is oké als ik win of als ik verlies; Voordat ik iets doe, ik meestal denken “Ik kan het doen €.; Ik wil proberen om dingen te doen zonder hulp, maar ik vind het niet erg om hulp te vragen of ik het echt nodig hebben; Ik hou van mijn mezelf.

Even geduld aub…