EHBO voor verdrinking bij kinderen

Dit artikel is bedoeld voor gebruik als richtlijn. Het is belangrijk voor ouders en verzorgers om te reanimeren en hoe je het correct te doen leren. Om een ​​reanimatie cursus te vinden, ga dan naar redcross of het hart.

Is het hebben van problemen met ademhalen of is gestopt met ademhalen als gevolg van wordt ondergedompeld of ondergedompeld in vloeistof. (Vergeet niet dat kinderen kunnen verdrinken in zo weinig als een inch water .; een bijna-verdrinking episod heeft gehad; Plaats twee vingers op het borstbeen; Begin snel naar beneden te drukken op de borst over 2/11 inch diep en vervolgens loslaten van de druk. Zorg ervoor dat je niet te drukken op het einde van het borstbeen;. Do 30 borstcompressies, met een snelheid van 100 per minuut Laat de borst volledig stijgen tussen duwt;. Controleer of de baby is begonnen met de ademhaling (horloge om te zien of de borst stijgt en daalt op zijn eigen.)

Is het hebben van problemen met ademhalen of is gestopt met ademhalen als gevolg van wordt ondergedompeld of ondergedompeld in vloeistof. (Vergeet niet dat kinderen kunnen verdrinken in zo weinig als een duim water .; heeft een bijna-verdrinking episode

Met onmiddellijke ingang CPR is het belangrijkste wat je kunt doen om te voorkomen dat een kind sterft.

Je hoeft geen water uit de keel van het kind te verwijderen om reanimatie te starten.

Pollen, behandeling tips, en nog veel meer.

Het is niet te versmaden.